de Rotterdamse zorg kiest voor
100% uptime en veiligheid

Uptime en veiligheid

Zoals bij u wellicht bekend verzorgen wij het beheer van netwerken en webhosting voor veel gemeentes, rijksoverheids instellingen, huis/ tandarts praktijken, radiostations, en de midden/ grote organisaties waarbij er geen concessie wordt gedaan omtrent de veiligheid en betrouwbaarheid.

Pentest door ERASMUS MC

Onlangs heeft in opdracht van een klant het ERASMUS MC een security audit uitgevoerd op ons netwerk, hosting en website die gebouwd is door onze vaste website ontwikkelaar DOSER DESIGN

100% Uptime, A+ Rating en een veilige security audit

Wij zijn trots op onze 100% uptime, een A+ rating en nu ook op het behalen van een security audit waarbij geen problemen waren gevonden, dit is natuurlijk een momentopname, automatisering staat nooit stil, we blijven onze omgeving verbeteren en beveiligen.

Is uw netwerk of website wel veilig?

Vraagt u het zich wel eens af of uw interne automatisering wel veilig is, hoe het staat met uw wireless, uw website en uw e-mail? Wij worden regelmatig ingehuurd als sparring partner voor uw huidige IT beheerder of voor het doorlichten van uw netwerk. Een onafhankelijke security audit kan nooit kwaad.