RICT ONLINE Back-up versie 8

Release back-up versie 8.1

Release nieuwste PC en server back-up software

Onlangs is onze back-up software vernieuwd van versie 7.17 naar versie 8.1, voor onze bestaande klanten zal deze automatisch tijdens de eerste back-up cyclus worden uitgevoerd, bent u klant bij ons dan zal u hiervoor niets hoeven doen, hieronder zal in eenvoudige stappen worden uitgelegd hoe u dit kan controleren of uw versie al is vernieuwd. 

Wat is er nieuw aan back-up release versie 8.1?

Een veel voorkomende fout is de gedachte dat als het in de cloud staat dat het veilig is, dit is niet het geval een virus of maleware kan zo bij uw bestanden en al helemaal niet te vergeten dat tussen u en de bestanden heel veel techniek staat die het kan laten afweten.

Onze nieuwste back-up software is nu verder uitgebreid met de volgende back-up clients :

Amazon Cloud Drive
Google Cloud Storage
Microsoft Azure
Amazon S3
Google Drive
Onedrive
AWS S3 Cloud Storage
FTP
Onedrive zakelijk
Dropbox
SFTP
Openstack
Rackspace

Back-up van uw Microsoft Office 365 omgeving

Het is vanaf release versie 8.1 mogelijk om uw gehele Microsoft Office 365 omgeving te back-upen, zowel voor een enkele als voor een business omgeving / licentie.

Back-up client voor NAS systemen

De ondersteuning voor NAS systemen is nu verder uitgebreid met Synalogy en QNAP altijd uw bestanden terug halen van welk tijdstip dan ook.

Controle welke back-up release versie u heeft?

U start onze RICT ONLINE Back-up client, rechts boven ziet u een rondje met een I erin, klik daarop en uw back-up versie zou 8.1 of hoger moeten zijn.